facebook-pixel

Overlægen

img

Overlægen

Fakta om bogen

Titel: Overlægen

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 168

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Ivonne Cadovius

ISBN: 9788776084134

Format: Hæftet

Kriminalroman – velskrevet og raffineret udført, den vil sikkert henvende sig til et litterært publikum, men kan læses af alle. Det er et spændende plot, fint udviklet, og så er der pludselig en hæsblæsende og bloddryppende sag for den lækre – men let flegmatiske – kriminalkommissær Amadeus Bergstrøm og hans kønne assistent Celina; et godt makkerpar. Mon der er en fremtid for de to? Foruden at spadsere ud i den hvide verden støder vi også på overlægens tørstige familie og hendes rå og hårdtslående bror samt Bea: varm, viljefast og vedholdende. En solid, klassisk kriminalroman… Og så siger jeg ikke mere!

 
Uddrag af bogen 
Hun smilede sit selvforherligende lille smil, som var mere indgroet end klædeligt. Målrettet øgede hun farten. Den røde kjole ville stå godt til hendes lange, sorte fletning. Eller armybukser og nedringet T-shirt. Hun vidste, hun så godt ud – pæn på en jævn måde. En stærk økonomi havde hun forstået at erhverve sig som læge – nu ledende overlæge og forsker gennem snart 30 år. Fuld af selvtillid drejede hun gashåndtaget i bund. Hun var få sekunder om at blive et hoved kortere.

 
Om forfatteren
Ivonne Cadovius har en karriere som skuespiller, elitecoach og skribent. Hun har forfattet en række underholdende krimikomedier samt adskillige børneforestillinger fyldt med sang og musik. Udover et mangeårigt virke som teaterleder på Teatret bag Kroen optrådte hun otte år som bakkesangerinde i Bakkens Hvile.
Forfatter til bogen 29 perler med kant.