facebook-pixel

Papegøjens hemmelighed

img

Papegøjens hemmelighed

Fakta om bogen

Titel: Papegøjens hemmelighed

Udgivelsesdato: 08-03-2022

Sider: 162

Genre: Børne- og billedbøger

Forlag: Turbine

Forfatter: Mark Wallenius

Oversat af: Mette Stepnicka

Oversat fra: svensk

Format(er)ISBN
Hardback9788740673050

Skolegården plejer at være helt tom efter spisefrikvarteret, men nu er der nogen derude.
Det er Thor!
Han hænger med hovedet nedad i klatrestativet.
Jeg forstår ingenting. Jeg niver mig i armen flere gange. Av! Jeg drømmer altså ikke. Thor klatrer ned og går hen til det sorte træ, der blev ramt af lynet.
Imens står jeg bare og stirrer.

Da Magnus får øje på Thor i skolegården, er der ingen, der tror på ham, ikke engang Katja. Hun virker egentlig også ligeglad og har travlt med at planlægge klimademonstrationer med sin nye seje veninde Skygge, som Magnus slet ikke bryder sig om. Magnus ved godt, at Thor har været væk i flere måneder, og at det er meget mærkeligt, at han pludselig er i skolegården, men Magnus er helt sikker. Han må finde Thor og spørge ham, hvorfor han er vendt tilbage til Visby.

Da Thor flyttede, efterlod han den talende papegøje Åse hos klassen, og da en mystisk mand dukker op på skolen og virker meget interesseret i Åse, går det op for Magnus, at der foregår noget skummelt, som må undersøges nærmere. Har det noget med Thors tilbagevenden at gøre, kan Magnus nå at spolere mandens planer om at kidnappe Åse, og hvorfor er det så vigtigt for manden at få fat i papegøjen?

Papegøjens hemmelighed er den selvstændige fortsættelse af Lyn og hemmeligheder. Bøgerne handler om drengen Magnus og vennerne Katja og Thor, der kommer ud for masser af mystiske og magiske ting i den lille by Visby.