facebook-pixel

Parforholdet er muligt for alle

img

Parforholdet er muligt for alle

Fakta om bogen

Titel: Parforholdet er muligt for alle

Undertitel: Den gyldne vej mellem frihed og nærhed

Udgivelsesdato: 31-01-2023

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Bechs Forlag - Viatone

Forfatter: Stefanie Stahl

Oversat af: Ulla Søgaard

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788771837421
Ebog (ePub)9788771837377
Lydbog til download9788771837445

“Et lykkeligt kærlighedsforhold er ikke et spørgsmål om held, men et spørgsmål om indre holdning og om personlig beslutning,” siger Stefanie Stahl, psykolog, bestsellerforfatter og en af Tysklands førende eksperter i tilknytningsangst.

Med talrige eksempler, øvelser og erfaring fra egen praksis viser Stefanie Stahl på en både overbevisende og livsnær måde, hvordan et velfungerende parforhold er muligt for alle, og hvordan det lader sig gøre ved at arbejde med det “indre barn”. Det drejer sig frem for alt om at styrke selvværdet og finde en balance mellem tilpasning og selvhævdelse.

Når først vi har forstået disse mekanismer, så behøver vi ikke længere vente på, at vores partner forandrer sig, eller at mr. eller mrs. Right banker på, men vi bliver i stand til at tage lykken i egen hånd.
Stefanie Stahl tager i sin bog udgangspunkt i to af menneskets grundbehov: behovet for tilknytning og behovet for selvstændighed – to ting der ikke umiddelbart spiller sammen, men som ikke desto mindre begge er livsvigtige for både det enkelte menneske og for parforholdet. Med en enkel teoretisk indføring, talrige eksempler og med mange praktiske øvelser giver hun os en viden om parforholdet og om handlemuligheder, så vi både kan lære at tænke lidt anderledes og handle mere konstruktivt, for at vi ikke ender i den blindgyde, vi måske kender alt for godt.
Parforholdet er muligt for alle bygger på konceptet fra Barnet i dig skal finde et hjem, der er forfatterens internationale bestseller, der har ligget nr. 1 på Spiegels Bestsellerliste for faglitteratur seks år i træk. Parforholdet er muligt for alle er ligesom Barnet i dig skal finde et hjem blevet en faglig bestseller.

  • I top-20 på Spiegels Bestsellerliste for faglitteratur tre år i træk

“Stefanie Stahl er omsorgsfuld, klarsynet og indsigtsfuld, og hendes koncept for kontakten til det ‘indre barn’ gør det let at række ud efter dit mest sande jeg.” – Lori Gottlieb, New York Times bestsellerforfatter til bogen Måske skulle du snakke med nogen

”…en psykologisk velfunderet, velargumenteret og nuanceret fremstilling af parforholdets mange aspekter samt de personlige udfordringer, man hver især kan bære rundt med og som er grundlagt i barndommen. En glimrende indsigts- og arbejdsbog, som vil kunne flytte fokus fra egne skuffelser til konstruktiv handling og samarbejde om lykkeligere relationer.” – Lektørudtalelse, DBC

“Parforholdet er muligt for alle” er en bog for dig, der gerne vil forbedre eller afklare dit nuværende parforhold eller finde en passende partner. Måske er du i tvivl, om du har fundet den rette – eller du bliver ved med at forelske dig i den forkerte … en guldgrube for dig, der vil fordybe dig og på egen hånd arbejde med dig selv.” – Jeanette Hylleborg, Qland.dk

Stefanie Stahl er cand.psych. og psykoterapeut med egen praksis i Trier. Hun er specialiseret i tilknytningsangst og interesserer sig for, hvordan selvværdet kan forbedres og i forlængelse heraf arbejdet med det “indre barn”. Hun har tidligere igennem 20 år arbejdet som psykologisk sagkyndig i familiesager ved retten. Hun er forfatter til mange bøger inden for det fagspektrum, som hun repræsenterer. Med bøger som den internationale bestseller Barnet i dig skal finde et hjem og Vom Jein zum Ja! (Fra Nja til Ja!, ikke oversat til dansk) har hun nået en stor og bred læserskare. Stefanie Stahl er medievant, og hun inddrages ofte som ekspert af både aviser og tv i Tyskland. Hun holder regelmæssigt seminarer inden for temaerne: kærlighed, tilknytningsangst og selvværdsfølelse. Hendes sprog er ukompliceret, og de eksempler, som hun bruger til at illustrere sine synspunkter, er lette at følge.
Original title: Jeder ist beziehungsfähig, by Stefanie Stahl
© 2017 by Kailash Verlag,
a division of Penguin Random House Verlagsgruppe GmbH, München, Germany

Dansk copyright © 2023 Bechs Forlag – Viatone