facebook-pixel

Perler med Gabriella

img

Perler med Gabriella

Fakta om bogen

Titel: Perler med Gabriella

Udgivelsesdato: 26-10-2023

Sider: 204

Genre: Hobby

Forlag: Buster Nordic

Forfatter: Gabriella Lawner Holm

ISBN: 9788793770737

Format: Hardback

Bogen er fyldt med fantasifulde, smukke og brugbare perlemønstre, som du har lyst til at bruge i dit hjem efterfølgende. Mønstrene er i en overskuelig størrelse så hele familien kan være med, og så skubber Gabriellas perlemønstre til den klassiske opfattelse af, hvad en perleplade er. Det er nemlig ikke bare en plade. Ved at tilføje forskellige materialer, arbejde tredimentionelt og tænke ud af boksen opstår helt nye udtryk og måder at bruge perlerne på.
Gå på opdagelse i en bog, der har mønstre til alle årstider, til boligen, børneværelset, haven og ja, selv bagværket!
Gabriella Holm er uddannet arkitekt med speciale i design fra Arkitektskolen Aarhus og har efterfølgende arbejdet med DIY og kreativitet særligt i marketingsbranchen.
Gabriella drev fra 2012-2016 DIY bloggen www.frkhansen.dk og driver nu Instagram profilen @gabriella.holm. Hun har siden 2019 været tilknyttet Go’ Morgen Danmark på TV2 som krea-ekspert. Her viser Gabriella, hvordan du kan være kreativ derhjemme. Nøgleordene er, at det skal være overskueligt og sjovt, og så må kreationerne, der laves, rigtig gerne være brugbare. Derudover har Gabriella leveret indhold til diverse dagblade, magasiner samt TV-indslag og interviews sideløbende.