Persiana
Titel: Persiana
Udgivelsesdato: 16-09-2020
Sider: 240
Genre: Mad og drikke
Forlag: Turbine
Forfatter: Sabrina Ghayour
Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Oversat fra: engelsk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Hardback | 9788740662672 |
Hardback | 9788740689242 |
Titel: Persiana
Udgivelsesdato: 16-09-2020
Sider: 240
Genre: Mad og drikke
Forlag: Turbine
Forfatter: Sabrina Ghayour
Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Oversat fra: engelsk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Hardback | 9788740662672 |
Hardback | 9788740689242 |
Persiana er en farverig, smagspakket og tilfredsstillende fejring af mellem-østlige retter fra bestsellerforfatteren Sabrina Ghayour, sammensat til at passe til alle lejligheder og ganer. Opskrifter på hummus, persiske juvelris, lamme-biryani, safrankylling og mechouia-lammekølle får gang i mundvandet. Masser af stærke smage og dybe nuancer, som kan få alle med på den mellemøstlige vogn.
Hver opskrift gør brug af den store mængde smagsprofiler, som kendetegner det mellemøstlige køkken. Fra krydderier, krydderurter og parfumerede smagsgivere til nærende komponenter som bønner, korn, kød, fisk og bælgfrugter, kombineret med masser af frisk frugt, brød og grøntsager. Her er salater til alle årstider, hverdagsmad, festmåltider og farverige sammensætninger af de bedste retter, det mellemøstlige køkken kan tilbyde.
Velkommen
Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!