facebook-pixel

Peters bog

img

Peters bog

Fakta om bogen

Titel: Peters bog

Undertitel: Vinter uden sne II

Udgivelsesdato: 12-09-2023

Sider: 480

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Alhambra

Forfatter: Mikael R. Lindholm

Serie: Vinter uden sne

ISBN: 9788772168005

Format: Hæftet

En autentisk familiefortælling om alkoholmisbrug, arbejdsmani, utroskab og nedarvet svigt – og alt det andet, der besværliggør kampen for det lykkelige liv. Opfølger til ‘Linneas bog’ og andet bind af trilogien ‘Vinter uden sne’.

‘Peters bog’ er fortsættelsen til ‘Linneas bog’, der handler om Peters forældre og deres ægteskab, som kommer til at sætte dybe spor i sønnen. Da Peter træder ind i voksenlivet, er det med det erklærede mål at gøre det bedre end sin far. Han vil både overgå farens forretningsmæssige succes og menneskeligt være mere for sin familie. I modsætning til sin far vil han ikke brænde ud og dø af sit alkoholmisbrug som 42-årig.
På sin fyrreårs fødselsdag står Peter på toppen af karrieren og fejrer sejren med sine nærmeste, men kort efter kollapser hans verden, og han må indse, at han igennem alle sine succeser har trukket et spor af ulykkelige mennesker efter sig. Hvordan endte han der, hvor han havde forsvoret aldrig at ende?
‘Peters bog’ er historien om en mand, der forsøger at knokle sig til lykken. Om et menneskes brydekamp med kærlighed, familieliv og chefansvar – og med sig selv. Det er en historie om at gøre kometkarriere, men også om, hvad der sker, når kometen brænder ud, og det, der er tilbage, når man har ofret alt for jobbet.

Mikael Lindholm, den ene halvdel af forfatterparret Lindholm & Zornig, har skrevet bogen baseret på sin egen familiehistorie.