facebook-pixel

Pip og Gok – i de danske skove

img

Pip og Gok – i de danske skove

Fakta om bogen

Titel: Pip og Gok – i de danske skove

Udgivelsesdato: 17-11-2023

Sider: 64

Genre: Børnebøger

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Ivonne Cadovius

Illustrationer: Helle Harbou

ISBN: 9788776085278

Format: Indbundet

Fra 3 til 8 år.

Egnet til højtlæsning.
Pakket ind i de smukkeste tegninger.
Samtidig lærdom om skovens dyr.
Pip og Gok, bogens hovedpersoner, den legesyge og lidt reserverede svenske elg og den skønne og snarrådige danske ræv, kommer ud for mange oplevelser.
Men da de vil interagere med menneskene, går det galt.
Se, hvordan de klarer skærene.
Om forfatteren 
Ivonne Cadovius har en karriere som skuespiller, elitecoach og skribent. Hun har forfattet en række underholdende krimikomedier samt adskillige børneforestillinger fyldt med sang og musik. Ud over sit mangeårige virke som teaterleder for Teatret bag Kroen optrådte hun otte år som bakkesangerinde i Bakkens Hvile. Hun har tidligere udgivet novellesamlingen 29 perler med kant og krimien Overlægen.
Helle Harbou er uddannet tegner og grafiker fra Danmarks Designskole og animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole. Hun har arbejdet som formgiver inden for mange kunstneriske områder, heriblandt som baggrunds- og figurdesigner til utallige animationsfilm. Det grafiske udtryk indbefatter også arbejdet med forskellige former for kunsttryk, herunder linoleumstryk, litografi og stregætsninger. Sideløbende med det grafiske arbejde har hun eksperimenteret med keramisk formgivning i form af skulpturer og krukker i stentøjsler.