Pizza
Titel: Pizza
Udgivelsesdato: 29-04-2024
Sider: 224
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Hannah Grant
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788727148182 |
Titel: Pizza
Udgivelsesdato: 29-04-2024
Sider: 224
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Hannah Grant
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788727148182 |
Den ultimative guide til den bedste hjemmelavede pizza.
Pizza er nem mad og – lavet helt rigtigt – et gudemåltid. I denne bog fortæller Hannah Grant, hvordan du selv kan bage de bedste pizzaer.
En pizza er ret enkel: den består af en bund, en sauce og topping. Men den kan laves på utrolig mange måder, og i denne bog er der noget for enhver pizza-elsker. Her er opskrifter på forskellige typer dej: den klassiske italienske, surdejsbund, glutenfri, en last-minute dej, til de dage, hvor du får akut lyst til pizza og en opskrift på forbagte bunde, du kan have på frost.
Der er alt fra opskrifter på klassisk napolitansk pizza til deep pan pizza New York-style og Hannahs egne favoritter. Og nok så vigtigt; ifølge Hannah kan man sagtens bage pizza til alle døgnets måltider, og derfor er der opskrifter til aftensmad, frokost, morgenmad og dessert.
Velkommen
Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!