facebook-pixel

Prutternes forunderlige verden

img

Prutternes forunderlige verden

Fakta om bogen

Titel: Prutternes forunderlige verden

Udgivelsesdato: 01-01-1970

Sider: 144

Genre: Skønlitteratur

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Hans Bjerregaard,Morten Ingemann

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Ebog (ePub)9788740075281
Hæftet bog9788740072174

Emnet har været sørgeligt underbelyst i mange år – indtil nu, hvor Morten Ingemann og Hans Bjerregaard tager det under kærlig behandling.
Vi prutter. Du prutter. Dronningen prutter. Kronprinsesse Mary, Trine Dyrholm og pave Frans prutter under deres skørter, selv om man ikke lige kan se det på dem.
Men skønt fænomenet er akkurat lige så almenmenneskeligt som at spise og drikke, som at sove og elske, er emnet sørgeligt underbelyst i både medier, litteratur og kulturliv.
Se bare hvor mange kogebøger, der udkommer om året. Skønt prutter er en uundgåelig del af madlavningens slutprodukt, er der ikke udkommet en bog henvendt til voksne på dansk om emnet de sidste 20 år.
I 2001 udkom Mega Pruttebogen. Den havde tekst af Henrik Krüger og var illustreret af en 20 år yngre Morten Ingemann. Siden er der blevet pruttet vildt mange prutter, og der er sket meget videnskabeligt, kulturelt og vel også med den gode tegner, så det er nok ikke et øjeblik for tidligt at udsende en ny bog om det fascinerende emne.
Tiden kalder nærmest på det.