facebook-pixel

Ramsløg

img

Ramsløg

Fakta om bogen

Titel: Ramsløg

Undertitel: Fra naturens spisekammer

Udgivelsesdato: 29-02-2024

Sider: 108

Genre: Mad og drikke

Forlag: Men2r Forlag

Forfatter: Dorte Ellegård & Tom Thinggaard Pedersen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Bog med spiralryg9788799896264

Endelig har ramsløg fået sin helt egen kogebog! Omkring slutningen af februar og starten af marts – kommer de første spæde skud af ramsløg op af den danske muld. Som den mest populære og eftertragtede vilde urt den er, bevæger et stadig voksende antal mennesker sig ud i vores skove for at sanke den.
Ud over at indeholde opskrifter på fantastiske lækre retter med ramsløg, kan man også læse, hvor man finder den og hvordan man kender den fra andre planter, der ligner den og er ekstrem giftige. Hele planten kan bruges i madlavningen og den er meget sund at spise. Vidste du f.eks. at der er 20-40 gange mere C-vitamin i ramsløg end der er i citroner! Ramsløgssæsonen er lang – helt frem til juni.