facebook-pixel

Ransom Canyon

img

Ransom Canyon

Fakta om bogen

Titel: Ransom Canyon

Udgivelsesdato: 15-06-2024

Sider: 352

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Sweetheart Ink ApS

Forfatter: Jodi Thomas

Oversat af: Hanne Rump

Oversat fra: Engelsk

ISBN: 9788776310028

Format: Paperback

Fra New York Times-bestsellerforfatteren Jodi Thomas får du her det første bind i en overbevisende, følelsesmæssigt levende serie, som foregår i en lille fjern by i det vestlige Texas – hvor familie kan være af blod eller er et valg.

Ranchejer Standford Kirkland, den sidste efterkommer efter Ransom Canyons grundlægger, er robust og praktisk som ingen anden. Ingen ved, at når hans sorgfulde, voldsomme minder truer med at overvælde ham, flygter han ind i armene på den smukke men tilbagetrukne Quinn O’Grady … eller at hun har sine egne hemmeligheder.
Unge Lucas Reyes arbejder hårdt for at få råd til at gå på universitetet, så han kan blive til noget andet og mere end sin far, hestepasseren. Men én aften, én forkert beslutning, sender ham i retning af sheriffens unge datter.
Yancy Grey er på flugt fra sin fortid. Det er ikke hans hensigt at blive ved Ransom Canyon længere, end det tager at spotte Crossroads svagheder og udnytte dem. Men Yancy, som har været kriminel siden barndommen, er slet ikke forberedt på det, han møder i den lille by.
Denne nye dramatiske serie om den lille by Crossroads rører ved alt i samfundet, fra kærligheden til ambitionerne. Livet leves i et landskab, der kan være lige så utilgivende og øde, som det er smukt, og hvor passion, ejendom og stolthed er værd at kæmpe – og endda dø – for.

Kommer snart på Netflix med Josh Duhamel og Minka Kelly i hovedrollerne.