facebook-pixel

RapTilHjernen – Sådan lærer du at rappe

img

RapTilHjernen – Sådan lærer du at rappe

Fakta om bogen

Titel: RapTilHjernen – Sådan lærer du at rappe

Udgivelsesdato: 16-03-2024

Sider: 127

Genre: Musik og film

Forlag: Fabelagtigt

Forfatter: Shahin Aakjær

ISBN: 9788797366035

Format: Paperback

Rap er et håndværk, og du kan lære det. Med denne bog i hånden vil du blive introduceret for kunsten at rime, skrive raptekster og lægge dem på et beat. “RapTilHjernen – Sådan lærer du at rappe” er fyldt med tips, tricks og tyvekoster, der kan gøre dig til en bedre rapper.

Bogen indeholder citater og gode råd fra nogle af dansk raps mest erfarne stemmer. Du vil blive klædt på til din videre rejse med rap. For hvordan indspiller man? Hvordan bliver man god til at optræde? Hvad skal man gøre med sin sceneskræk? Her kan du finde svar på det meste.

Den egner sig til både klasselokalet og teenageværelset. Er du nysgerrig på, hvad en raptekst består af og hvordan du selv kan skrive en, så kan du her starte det helt rigtige sted.

Bogen er skrevet af Shahin Aakjær, der lavede sin første rap som 11-årig og ikke har kunnet stoppe siden. Han har siden da lavet mere end ti pladeudgivelser og spillet i hele landet. Han lever som kreativ altmuligmand, er musiker, underviser, foredragsholder, rejseleder og gespenstskribent.