Bogens ni noveller handler først og fremmest om parforholdet, dets glæder, komplikationer og udfordringer – med erotikken stående i centrum. Vi ser de almindelige mennesker i deres almindelige liv og er vidne til deres erfaringer, sejre og nederlag. Synsvinklen er maskulin. Hovedpersonerne er således både familiefædre, ældre singler, unge mænd og drenge.         
Uddrag af bogen  Lily svarede ikke. Hun kiggede ned i jorden. Jeg kunne ikke stoppe.  – Måske skyldtes det hele bare, at vi kom fra to vidt forskellige hjem. Jeg havde en far derhjemme. Det havde du ikke. Lily søgte snart over mod et par af klassekammeraterne, hun egentlig allerede havde sagt farvel til. Jeg gik efter, selvom jeg godt vidste, at jeg ikke skulle. Lily var allerede gået videre, og nu var hun udenfor. Hun begyndte at småløbe i sko, der ikke var beregnet til at løbe i. Jeg stod i døren, og der kom en råbende stemme ud af min mund.  – Alting har en ende, og en regnorm den har to. Lidt efter var hun helt væk.         
Om forfatteren Jørgen Døssing Jepsen er født i Esbjerg i 1956. Han har tidligere udgivet novellesamlingerne Søndagstur (2012) og Legehuset (2016).

Fakta om bogen
Titel: Regnorm
Forfatter: Jørgen Døssing Jepsen
Sider: 136
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Simone Hollmann Pedersen
Omslagsillustrator: Costantino Pes
Forlag: Forlaget mellemgaard