facebook-pixel

Rens og beskyt dig selv og dine omgivelser

img

Rens og beskyt dig selv og dine omgivelser

Fakta om bogen

Titel: Rens og beskyt dig selv og dine omgivelser

Udgivelsesdato: 20-03-2023

Sider: 132

Genre: Krop og sind

Forlag: The Healing Home Media

Forfatter: Gudrun Boost

ISBN: 9788793043022

Format: Paperback

Først og fremmest:

hvem henvender bogen sig til? For mig at se, kan alle få gavn af at læse den. Men… det kræver, at man som læser overgiver sig.

Du skal være forberedt på at overgive dig til det spirituelle og smide din skepsis for en stund. Kan man det, og gør man det – ja så er det bare i gang med at læse.

Dernæst vil jeg rose forfatteren. Ikke kun for bogen, men for hende. Hun er et glædessmittende væsen, som under hendes foredrag kan tryllebinde folk til stolene. Jeg var personligt så heldig, at Gudrun inviterede mig til et foredrag om netop denne bog. Jeg er som person stor tilhænger af spiritualitet, personlig udvikling og hvad der ellers tilhører, men min klare fornemmelse af foredraget, set i det store perspektiv var, at ALLE gik ud og følte sig løftet.

Selvfølgelig deltager man ikke på en messe, som omhandler sind, krop og ånd, hvis ikke man i en vis grad værdsætter den form for livsfilosofi, men derfra også til at stille sig i kø for at købe denne bog og have uddybende spørgsmål til foredraget – ja der er langt.

En anden ting jeg bemærkede til foredraget var, at Gudrun fik skabt en stemning i rummet, som var helt fantastisk. En flok mennesker, som intet kendte til hinanden, fik pludselig en grundlæggende tillid, og delte ud om løst og fast. Meget inspirerende og smukt.

Nå.. nok om det! Bogen…

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at jeg er vild med bogen, efter det ovenstående skriv.

Bogen er opdelt således, at du først bliver introduceret for et emne fx “energivampyr“.

Dernæst får du en forklaring af emnet, og samtidig får du som læser mulighed for at koble det sammen med egne erfaringer eller tanker.

Gennemgående i bogen er de provokerende spørgsmål (sådan læser jeg dem i hvert fald), men ikke på en dårlig måde. Men man er ikke i tvivl om, hvor Gudrun vil hen “DU ER HERRE OVER DIT LIV, TA ANSVAR“.

Sådan hører jeg hende næsten sige i min øresnegl, når jeg læser bogen.

Afslutningsvis til et emne, får du nogle redskaber.

I dette tilfælde er redskaberne en hjælp til, hvordan du beskytter dig selv mod energivampyrene. Redskaberne bliver forklaret helt ned i detaljer og bliver bakket op af smukke illustrationer.

Sådan fortsætter bogen altså med blandet emner, som alle hjælper dig til at udvikle den bedste version af dig, lære at anvende din energi korrekt og ikke mindst at beskytte dig selv.

Vanvittig smuk og lærerig bog!

Læs den! læs om Gudrun, deltag i alt du får mulighed for, hvor du kan høre mere om Gudrun og hendes måde at arbejde på. Du vil absolut ikke fortryde det. Det er for mig et vigtigt bekendtskab jeg har fået mig her, og ikke mindst en vigtig bog som jeg har manglet.

https://dinboganmelder.dk/gudrun-boost-rens-og-beskyt-dig-selv-og-dine-omgivelser