facebook-pixel

En kanin i hatten

img

En kanin i hatten

Fakta om bogen

Titel: En kanin i hatten

Undertitel: Rex Dexter og de stendøde kæledyr (3)

Udgivelsesdato: 17-01-2023

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: Carlsen

Forfatter: Aaron Reynolds

Serie: Rex Dexter og de stendøde kæledyr

Nummer i serien: 3

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788727015804
Lydbog til download9788728574225

Rex Dexter er tilbage. Nemlig. DEN Rex Dexter. Drengen med evnen til at kunne se og tale med døde dyr. Ham, der opklarer årsagen til deres grusomme bortgang. De firbenedes frelser. Dyrenes vogter.
Men gem dine klapsalver til senere, for der sker større ting lige nu. Kaniner har nemlig indtaget Rex Dexters værelse. Nærmere bestemt døde kaniner. Helt særlige kaniner, der tilhørte Den Altovervældende Isabella, Middling Fall’s berømte børnetryllekunstner.
Det er tydeligt, at nogen vil sætte Isabella ud af spil for altid. Nogen, der hader magiens fortryllende verden og er villig til at slå en hel masse kaniner ihjel for sin sag – men hvem?
Rex Dexter er på sagen. Og det er Darvish også. Og Lørdagskylling. Og muligvis flere dusin kaniner. Og et egern. Gør dig klar til den store finale!

”En kanin i hatten” er tredje bind i serien om Rex Dexter. Aaron Reynolds (f. 1970) er en populær, amerikansk børnebogsforfatter. Hans bøger er humoristiske og handler ofte om sjove dyr og børn med helt særlige evner.