facebook-pixel

Roskilde Festival

img

Roskilde Festival

Fakta om bogen

Titel: Roskilde Festival

Undertitel: 1983-2023

Udgivelsesdato: 20-11-2023

Sider: 400

Genre: Musik, film og teater

Forlag: Frydenlund

Forfatter: Stig Nørhald

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788772168340

Roskilde Festival er musik, fællesskab, folkelighed, frivilligt arbejde, kunst, teater, dans, arkitektur og gode visioner for kulturformidling. Det er også de uventede oplevelser, lige fra en grillstegt, roterende bus til en kørende tuba i mudder, plankeværker med graffiti på højeste kunstneriske niveau, en bronzeskulptur af den indre svinehund eller en 1:1-model af USA’s mur mod Mexico.

Stig Nørhald har været akkrediteret koncertfotograf på Roskilde Festival siden 1983. I bogen er samlet fotos fra 40 års festivaler. Han lader billederne tale og viser der igennem en festival, der alle årene har været helt fremme i skoene, hvad angår musikprogram og kulturformidling i bredeste forstand.

Roskilde Festival 1983-2023 er en personlig oplevelse af musikere, kunst, publikum og den særlige stemning, der hvert år findes på Roskilde. Som garvet festivalgænger får du gennem bogens mere end 500 billeder genopfrisket gode oplevelser og stemninger. Som kommende deltager kan du få en forsmag på magien og spændingen i at tage ikke bare på festival, men på Roskilde Festival.