facebook-pixel

Sanatorium

img

Sanatorium

Fakta om bogen

Titel: Sanatorium

Udgivelsesdato: 01-03-2023

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Turbulenz

Forfatter: Sarah Pearse

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788775780648

Handling: Kriminalkommissær Elin Warner har slet ikke lyst til at være på det ellers imponerende hotel i De Schweiziske Alper. Men med orlov fra arbejdet har hun ingen god undskyldning for at blive væk, da hendes bror inviterer hende til sin forlovelsesfest.
En snestorm ruller ind over alperne, og snart er alle gæsterne sneet inde. Stedet giver Elin myrekryb, og hendes anstrengte forhold til broren hjælper ikke. Da brorens forlovede næste morgen er sporløst forsvundet, tager Elins bekymring til.
Efterhånden som tiden går, og den vordende brud ikke dukker op, spreder panikken sig blandt gæsterne. Men hun er kun den første til at forsvinde, og snart er alle i fare.
Hvem bliver den næste?
Forfatteren: Britiske Sarah Pearse har oplevet en sand mediestorm efter udgivelsen af sin debut Sanatorium, og bogen er indtil videre udkommet på mere end 25 sprog. Den blev bl.a. også udvalgt som månedens bog i Reese Witherspoons online bogklub. Sarah Pearse har studeret engelsk og tekstskrivning på University of Warwick og arbejdet i reklamebranchen.