facebook-pixel

Se en sidste gang på alt smukt

img

Se en sidste gang på alt smukt

Fakta om bogen

Titel: Se en sidste gang på alt smukt

Udgivelsesdato: 16-09-2022

Sider: 156

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Turbine

Forfatter: Kristin Vego

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788740686975
Ebog (ePub)9788740688948
Lydbog til download9788740689587

Der står en engel på marken. Hun står lige foran mig, mild, gennemsigtig. Det er hende lyset kommer fra. Først tror jeg at hun brænder, det sitrer i luften omkring hende, men det er flimmer fra tusind vinger, natsværmere og andre smådyr, de kaster sig mod hende, flyver tilbage og kaster sig mod hende igen. Hun står helt roligt og lyser. Hun ligner alle jeg har elsket. Kom, tænker jeg. Kom og løs den bundne jord.
Marie opsøger en ungdomsveninde i England, som hun ikke har set i mange år. Clara tilbringer en dag i Rom med en fremmed mand. En navnløs kvinde vågner op i en verden, der er forandret.
Kvinderne i Se en sidste gang på alt smukt står alle over for noget ukendt, en side af tilværelsen, som de ikke har erfaring med. De ni noveller handler om begær og ensomhed, om tab og tilgivelse. Men også om det skønne, der viser sig i glimt. Det hellige og almindelige, der åbenbarer sig i livets tilfældigheder.

KRISTIN VEGO (f. 1991) er født og opvokset i Aarhus og bor nu i Oslo. Hun er kritiker i Information og tidligere redaktør for litteraturmagasinet Vagant. Se en sidste gang på alt smukt er hendes debut, som indbragte hende Tarjei Vesaas’ Debutantprisen i Norge.

OPRET ET JOBOPSLAG

NYHEDSBREV

Spotify