facebook-pixel

Skæbnesvangre valg

img

Skæbnesvangre valg

Fakta om bogen

Titel: Skæbnesvangre valg

Udgivelsesdato: 15-06-2023

Sider: 300

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Jentas

Forfatter: Angela Marsons

Oversat af: Stig W. Jørgensen

Oversat fra: Engelsk

Serie: Kim Stone-serien

Nummer i serien: 9

ISBN: 9788742606100

Format: Hæftet

Okker gokker gummiklokker! 

Hvem skal leve, hvem skal dø?
Da en læge brutalt bliver myrdet i en lokal skov, bliver kommissær Kim Stone chokeret over at opdage, at offeret er Gordon Cordell – en mand med forbindelse til en tragisk tidligere sag. Dr. Cordell havde en broget fortid, men hvem kunne ønske ham død?

Mens efterforskningen er i gang, bliver Cordells søn involveret i en frygtelig bilulykke og svæver mellem liv og død. Kim er sikker på, at det ikke var et rent uheld. Så bliver liget af en kvinde fundet under mistænkelige omstændigheder, og Kim knytter en foruroligende forbindelse mellem ofrene, som giver sagen helt nye dimensioner.
Kim og hendes folk sørger stadig over tabet af en af deres kolleger og har aldrig været svagere, samtidig med at de står over for en af de farligste seriemordere, de nogen sinde er stødt på. Alt står på spil.

Morderen nedlægger sine ofre i et frygtindgydende tempo, og han er ikke færdig endnu …

”Den her er helt klart en af de bedste … endnu engang er plot og handling både intelligente og indsigtsfulde med fremragende spænding og gys til følge …” Goodreads review
”Kommissær Kim Stone er den mest fascinerende skikkelse, der er trådt ind på scenen, siden Val McDermid gav os Tony Hill.” Mark Edwards