facebook-pixel

Skjult agenda

img

Skjult agenda

Fakta om bogen

Titel: Skjult agenda

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 216

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: John Andes

Oversat af: Johanne Liv Augustussen

Oversat fra: Engelsk

ISBN: 9788776083229

Format: Hæftet

Kriminalassistent Tony Sattill fra NYPD får til opgave at efterforske gerningsstedet i forbindelse med et grufuldt rituelt mord, der er del af en serie. Da sagen bliver overgivet til drabsefterforskerne, bliver Tony bedt om at grave i sin kollega Elija Washingtons fortid. Tony afdækker nogle ualmindeligt store pengestrømme i Elijas fortid og noget, der kunne være et coverup fra NYPD’s side, men så begynder beviserne i de oprindelige sager at inkriminere Tony. Laboratorietest afslører en sammenhæng mellem ham og mordene, og han kendte alle ofrene. Tonys verden styrter sammen, mens flere af hans nære venner dør. Er Tony udset til at være syndebuk – eller er han bare det næste offer?

 
Uddrag af bogen 

”Nå, han er virkelig sindssyg. Bobby, husk det indtørrede snask på hendes knæ. Det ser ud til at kunne være sæd. Måske forbryderen bandt hende fast, tog hende og gjorde det af med hende. Gad vide, om han kneppede hende, før han tvang det instrument ned i hendes strube? Mit bud er en issyl eller noget meget lignende. Eller måske stak han hende, mens han kom a la de Sade. Før eller efter? Undersøg grundigt håndleddene. Håndleddene er tapet, tapen er foldet over flere lag til en flap, og flappen er så sømmet fast til væggen. Ekstra lange tagpapsøm. Dem, som ikke er til at trække ud, og som heller ikke ville flænge tapen. Fyren må have brugt en hel rulle gaffatape. Hans arbejde tyder på håndværkertalenter. Tog sin tid med det. Alligevel må han være blevet grebet af passion og kneppede hende. Eller i det mindste kom han på hende.”

Om forfatteren 
John Andes er født i Pennsylvania, USA, og har læst filosofi ved Brown University. Hans forfatterskab er baseret på den tanke, at vi hver især kæmper mod kræfter, der pludselig opstår i situationer, der ligger uden for vores normale liv. Ved at kæmpe har vi som individer mulighed for at opbygge en bedre og stærkere karakter.