facebook-pixel

Slottets sidste hemmelighed

img

Slottets sidste hemmelighed

Fakta om bogen

Titel: Slottets sidste hemmelighed

Udgivelsesdato: 03-04-2023

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Turbulenz

Forfatter: Santa Montefiore

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Hardback9788775780686

Handling:
Det er 1939, og verden står på tærsklen til en ny storkrig. I kulissen venter en ny generation af familien Deverill på at tage over. Kitty har for længst fundet sig til rette med sin ægtemand, Robert, og parrets to børn. Men da hendes livs store kærlighed pludselig dukker op igen, vender det op og ned på hendes ellers så lykkelige tilværelse.
Her kommer afslutningen på Santa Montefiores fascinerende trilogi om familien Deverill. Slotskrøniken er en generationsfortælling, som er perfekt for læsere, der holder af Downton Abbey.
Vi følger tre kvinder – Kitty, Celia og Bridie – gennem kærlighed, krig og begær. Skæbnen tvinger dem fra hinanden, men de vil altid være forbundet af Castle Deverill og slottets mange hemmeligheder.
Forfatteren: Den engelske forfatter Santa Montefiore (f. 1970) er den ukronede dronning af kærlighedsromaner. Hendes første bog på dansk, Fyrtårnets hemmeligheder, udkom i 2018. Den er solgt i over 200.000 eksemplarer i England, og hendes bøger er også bestsellere i Norge, Holland og Portugal.