Smag
Titel: Smag
Udgivelsesdato: 07-10-2020
Sider: 352
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Yotam Ottolenghi
Oversat af: Signe Lyng
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788711980590 |
Titel: Smag
Udgivelsesdato: 07-10-2020
Sider: 352
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Yotam Ottolenghi
Oversat af: Signe Lyng
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788711980590 |
100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser.
Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne.
Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.
Velkommen
Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!