facebook-pixel

SNACKS

img

SNACKS

Fakta om bogen

Titel: SNACKS

Udgivelsesdato: 04-06-2024

Sider: 144

Genre: Kogebog

Forlag: Helmin & Sorgenfri

ISBN: 9788794190541

Format: Hardback

Snacken. Den lille, lækre, indbydende anretning, der indleder et dejligt måltid, som bliver til en uforglemmelig aften i familiens eller venners lag. Den lille bid er startskuddet på det hele.

Det indkog af smag, velvære og ofte farverige indtryk, som man altid gerne vil have én mere af, og som man ofte gerne ville have fortsat med at spise resten af aftenen. Snacken! Det er snacken denne bog handler om. Fra ende til anden. Snacks. Her er samlet hele 79 af slagsen, og vi kommer rundt om sprøde grøntsager, det lækreste kød og de friskeste fisk og skaldyr. Der er snacks til enhver lejlighed. Store som små. Intime som sociale. For snacks er ikke kun noget for landets dygtigste kokke. Faktisk kan man lave overraskende lækre og smukke snacks i sit eget køkken med helt almindelige råvarer og redskaber.

Vi vil gerne hæve barren lidt og udfordre de, der er mere hjemmevante i et køkken på teknikker, tilberedninger og smage. Det er A-Z i både råvarer, redskaber og teknikker.

Fælles for alle 79 snacks i denne bog er velsmag. De skal slet og ret smage så godt, at mundvandet driver, og du og dine medspisere vil have mere. Og flere. Velbekomme og god fornøjelse i køkkenet.

Nicolaj Møller er kokken bag denne bog, som er blevet til i samarbejde med fotograf Flemming Gernyx og journalist Anders Aistrup. Nicolaj Møller blev udlært kok fra Schackenborg Slotskro i 2015. Men det var fra 2016, at Nicolaj fandt sin egen gastronomiske stil på Treetop i Vejle, hvor han startede som souschef, og i 2017 blev køkkenchef. Her blev Nicolaj kendt som et af de allerstørste talenter indenfor dansk gastronomi inden han sagde op i 2022, og i 2023 startede AYA Dining, der laver luksuriøs private dining både i og uden for landets grænser.