facebook-pixel

Sover du?

img

Sover du?

Fakta om bogen

Titel: Sover du?

Undertitel: Sådan får du en bedre nattesøvn

Udgivelsesdato: 11-10-2023

Sider: 272

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Birgitte Rahbek Kornum & Mette Bender

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740085037
Indbundet bog9788740085037

Søvnforsker Birgitte Rahbek Kornum omsætter den nyeste viden til praktiske råd for alle, der kæmper med søvnen nat efter nat.

Hvorfor ligger jeg vågen om natten? Hvad skal jeg spise for at sove bedre? Er det skidt at sove til middag? Hvordan stopper jeg min partners snorken? Virker sovemedicin og melatonin? Hvad gør jeg for at fungere bedst muligt efter en dårlig nat?

Vi ved i dag, at god og rigelig søvn er lige så vigtig for os som at spise sundt og bevæge os hver dag. Ikke desto mindre er det svært at finde et moderne menneske, der ikke i perioder har problemer med at sove, og alt for mange kæmper med søvnen nat efter nat.

Her kommer bogen, der forklarer den vigtigste og den nyeste viden om søvn på en lettilgængelig måde – og giver de råd, vi alle sammen kan have brug for. Den internationalt anerkendte søvnforsker Birgitte Rahbek Kornum svarer på 123 spørgsmål om søvnens og dens væsen. Hun løfter sløret for de nyeste landvindinger inden for søvnforskning, afliver gamle myter og øser ud af sin viden om søvnens indflydelse på sundhed, hukommelse, humør, appetit og præstationsevne. Bogen kommer også ind på de mest almindelige søvnforstyrrelser og -sygdomme og særlige søvnbehov hos børn, teenagere, voksne og ældre.