facebook-pixel

Stå stærkt

img

Stå stærkt

Fakta om bogen

Titel: Stå stærkt

Undertitel: & skab indflydelse med personlig storytelling

Udgivelsesdato: 01-02-2024

Sider: 324

Genre: Krop og sind

Forlag: Content Publishing

Forfatter: Helene Dahl Gottschalk

ISBN: 9788794205443

Format: Hæftet

I denne bog får vi indblik i, hvordan vi kan arbejde med vores personlige storytelling, så den styrker os og får os til at stå stærkere. Forfatteren lærer os, hvordan vi kan dele vores historie med andre, så vi bruger den til at skabe stærke relationer.

Når vi deler personlig storytelling, sker der noget magisk. Det connecter os med andre, og det er med til at skabe indflydelse. Personlig storytelling er en del af vores liv. Vi går alle sammen rundt og fortæller historier – både til os selv og til andre. Måden, vi fortæller vores historier på, er afgørende for, om vi opfatter vores liv som en tragedie eller som et eventyr.
Vi får indblik i, hvad det vil sige at være menneske, og vi finder ud af, at vi ikke er så forskellige, som vi måske tror. Derfor er personlig storytelling et kraftfuldt kommunikativt greb, og det kan bruges både på arbejdspladsen og privat.
Gennem interviews med eksperter giver forfatteren os indblik i, hvad der sker i vores hjerner, når vi fortæller historier, og vi møder nogle af dem, der arbejder professionelt med personlig storytelling i dag. Blandt andre en storyteller, en coach og en narrativ konsulent. Undervejs deler forfatteren ud af egne personlige erfaringer og historier.
Sammen med en række øvelser hjælper det os til at arbejde med at finde, forme og fortælle vores egen personlige storytelling.
“Er man først begyndt at læse bogen, så bliver den liggende i krop og sjæl. Den handler om noget så væsentligt som det at være sammen. Og den tilstand er vi stærkt ved at miste respekten for. Jeg vil på det alvorligste opfordre alle til at købe bogen – ung som gammel – og prøve at lytte til, hvad Helene Gottschalk mener og skriver. Og på den måde begynde at opleve livet og samhørigheden igen. Helene rammer præcist og dybt og klogt.” – Ghita Nørby, skuespillerinde