facebook-pixel

Strik på budget

img

Strik på budget

Fakta om bogen

Titel: Strik på budget

Udgivelsesdato: 29-09-2021

Sider: 120

Genre: Bolig, sport og fritid

Forlag: Alpha Forlag

Forfatter: Kristine Sloth

Format(er)ISBN
Hardback9788772390468

Alt fra nemme huer og sokker til veste og sweatre, der alt sammen kan strikkes til gode priser og med sans for kvalitet.
Strik på budget indeholder et udvalg af Kristine Sloths mest populære opskrifter fra YarnJunkies.dk samt helt nye opskrifter udviklet specielt til bogen. Opskrifterne er mærket efter sværhedsgrad, og der er både opskrifter til den absolutte nybegynder og til den mere øvede strikker, der er klar til at kaste sig ud i lidt større projekter.
Strik på budget er en god inspirationsbog til dig, der gerne vil lave dit eget tøj og skabe din helt egen unikke garderobe.
Bogen indeholder en gennemgang af de mest basale strikketermer, og Kristine giver gode tips til indkøb af garn og udstyr, så alle kan komme godt fra strikkestart. For Kristine er det at strikke nemlig ikke kun en billig måde at blive smart på, men også en genvej til psykisk velvære.
CHUNKY HUEN * NYBEGYNDER SCRUNCHIE * HYGGESOKKERNE * FREDE HALSEDISSEN * LØKKEN TEE * WILMA VESTEN * MARIE CARDIGANEN * RONJA SWEATEREN * SALLY SWEATEREN * BOLCHE SWEATEREN * ANNA VESTEN * JULIANE SWEATEREN * NOAH HUEN KRISTINE SLOTH er født i 1999 i Aalborg. Som 14-årig begyndte hun sin karriere som influencer på YouTube og har på nuværende tidspunkt 350.000 følgere på Instagram. I 2019 blev Kristine ramt af stress, men fandt en vej tilbage til en god dagligdag ved hjælp af strik. I foråret 2020 startede Kristine sin webshop YarnJunkies, hvor hun sælger strikkeopskrifter og garn med stor succes.

OPRET ET JOBOPSLAG

SENESTE ARTIKLER

NYHEDSBREV

Spotify