facebook-pixel

Studiebooster

img

Studiebooster

Fakta om bogen

Titel: Studiebooster

Undertitel: En CV-manual for universitetsstuderende

Udgivelsesdato: 14-08-2023

Sider: 316

Genre: Erhverv

Forlag: Studiebooster Publishing

Forfatter: Christian Jespersen

Illustrationer: Alex Chvarraia

ISBN: 9788799842742

Format: Hæftet

I en tid, hvor topkarakterer på universiteter bliver kastet ud til højre og venstre som karameller til 10.-klassers sidste skoledag, forventer arbejdsgivere at blive bejlet til af nyuddannede kandidater med mere end deres uddannelsespapirer og tilhørende akademiske bedrifter. En høj karakter er ingen garanti for et job. Arbejdsgiverne kigger i langt højere grad på, om jobansøgeren under studietiden har stiftet bekendtskab med, udforsket og lært fra andre områder end klasseværelset, og du bliver vurderet på aktiviteter, der i højere grad afspejler det job, du ønsker at få, og om du kan dokumentere dine erfaringer og resultater på dit CV.

Det kræver først og fremmest, at du som studerende er afklaret om dit første job, og at du har en forståelse for, hvad det kræver af kompetencer for at kunne udføre det job godt – såvel som at overbevise en arbejdsgiver om, at du kan og vil udføre jobbet bedre end andre ansøgere. Dernæst kræver det en målrettet indsats ved siden af studiet for at blive en kandidat, en arbejdsgiver tror på og ender med at ansætte.
Studiebooster viser dig, hvordan du opbygger et overbevisende CV med brancheindsigt, anbefalinger, netværk, kompetencer og erhvervserfaring, så du får en troværdig profil og bliver lukket ind på arbejdsmarkedet, straks efter at du har færdiggjort din uddannelse.
Link til hjemmeside: Studiebooster.dk