facebook-pixel

Symptomkontrol i palliativ medicin, 7. udgave

img

Symptomkontrol i palliativ medicin, 7. udgave

Fakta om bogen

Titel: Symptomkontrol i palliativ medicin, 7. udgave

Undertitel: En quickguide

Udgivelsesdato: 12-04-2024

Sider: 144

Genre: Medicin, Sundhed og Sygdom

Forlag: FADL's Forlag

Forfatter: Bodil Abild Jørgensen, Mette Asbjørn Neergaard, Merete Paludan

Serie: Kittelbog

ISBN: 9788794454131

Format: Hæftet

Ny 7. udgave om symptomkontrol i palliativ medicin
– din uundværlige quickguide

Hermed foreligger en revideret og udvidet udgave af den klassiske håndbog i pallierende medicin og behandling. Denne udgave indeholder en række nye kapitler om bl.a. demens, sår og komplementær behandling samt reviderede afsnit om farmakologiskbehandling.

Blandt de centrale opgaver hos patienter med behov for palliativintervention er identifikation, vurdering og behandling af generende symptomer. Det er vigtigt løbende at evaluere patientens samlede situation og foretage de nødvendige interventioner for der med at forbedre patientens livskvalitet og velvære i den palliative fase.

SYMPTOMKONTROL I PALLIATIV MEDICIN – EN QUICKGUIDE giver en hurtig indføring i behandling af de hyppigst optrædende symptomer hos patienter med livstruende sygdom. Kittelbogen bygger på ny viden og klinisk erfaring og bidrager til, at du som sundhedsprofessionel udvikler de nødvendige og opdaterede palliative kompetencer i din daglige praksis.
Håbet er, at bogen vil medvirke til hurtig klinisk indsats samt effektiv smertelindring af generende symptomer hos patienter i den palliative fase af deres sygdom. Bogen henvender sig til sundhedsprofessionelle, der arbejder med palliation, herunder læger og sygeplejersker.