facebook-pixel

Tavse stemmer

img

Tavse stemmer

Fakta om bogen

Titel: Tavse stemmer

Udgivelsesdato: 10-01-2024

Sider: 304

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Gads Forlag

Forfatter: Ann Cleeves

Oversat af: Line Beck Rasmussen

Oversat fra: Engelsk

Serie: En Vera Stanhope-krimi

Nummer i serien: 4

ISBN: 9788712067863

Format: Hæftet

Liget af en kvinde dukker op i en sauna, og snart går det op for Vera og hendes hold, at intet i denne sag er så lige til, som de havde troet.

Da Vera finder en død kvinde i saunaen i sit lokale fitnesscenter, overvejer hun kortvarigt, om hun har at gøre med et simpelt dødsfald. Men da hun kigger nærmere på liget, opdager hun en række mærker omkring halsen — og det viser sig endnu en gang, at døden er mere kompliceret end som så.
Der går ikke længe, før Vera har samlet sit hold, og efterforskerne er i gang med at afhøre medarbejderne i centeret og personer med forbindelse til offeret. Imens må Vera og hendes kollega Joe Ashworth grave dybt i fortiden for at finde et motiv.
Da de opdager, at offeret var ansat som socialrådgiver og på et tidspunkt havde været involveret i en chokerende sag, hvor et barn mistede livet, virker det åbenlyst, at de to dødsfald står i forbindelse med hinanden. Men så slår morderen til igen, og intet er helt, hvad det giver sig ud for at være …
Tavse stemmer er fjerde bind i Ann Cleeves’ krimiserie om den skarpe, men elskelige kriminalkommissær Vera Stanhope.
“Et opslugende, smart udtænkt mysterium.” DAILY MAIL
Ann Cleeves (f. 1954) er en af Englands mest anerkendte og elskede krimiforfattere. Hun har skrevet en lang række krimier, som er oversat til mange sprog, og hendes bøger er blevet omsat til de populære tv-serier VeraShetland og Døden på stranden. Hun er tidligere modtager af det britiske kriminalakademis “Diamond Dagger”, som er den mest prestigefulde ærespris, en krimiforfatter kan modtage.