facebook-pixel

Thieves’ Gambit 1: Thieves’ Gambit

img

Thieves’ Gambit 1: Thieves’ Gambit

Fakta om bogen

Titel: Thieves’ Gambit 1: Thieves’ Gambit

Udgivelsesdato: 02-10-2023

Sider: 400

Genre: Børne- og billedbøger

Forlag: Gads Børnebøger

Forfatter: Kayvion Lewis

Oversat af: Randi Bjerre Høfring

Oversat fra: engelsk

Serie: Thieves' Gambit

Nummer i serien: 1

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788762742222

Verdens bedste tyve mødes i et råt udvælgelsesspil, hvor indsatsen er alt for høj
Syttenårige Ross er vokset op i en familie af snu og intelligente mestertyve og lever et liv i luksus. Hun er egentlig på vej ud af ”branchen”, da hendes mor bliver kidnappet. Ross øjner chancen for at redde moren ved at melde sig til den farlige internationale konkurrence for lovende mestertyve THIEVES’ GAMBIT, hvor hovedpræmien er at få ét ønske opfyldt. Ross er oppe mod de bedste, deriblandt hendes ærkefjende og en virkelig sød fyr, som flirter med hende. Hvem af dem gemmer på en livsfarlig hemmelighed? Hvem kan hun stole på, og hvem er hun nødt til at bedrage? Det første bind i en virkelig spændende, action fyldt thriller i to bind. The most highly-anticipated YA launch of the year from Kayvion Lewis and soon to be a major movie, are you ready to join the Thieves’ Gambit?
Goodreads Virkelig velskrevet og super spændende roman. Sproget er flydende og ungdommeligt. Karaktererne helstøbte og plottet godt skruet sammen. Spændingskurven er høj og handlingen kører i i et hæsblæsende tempo, der fanger læseren helt ind i historien.
Lektørudtalelsen Kayvion Lewis er en ung amerikansk YA-forfatter, født på Bahamas, bosat i New York. Hun har tidligere arbejdet som formidler til børn og unge i biblioteksverdenen og har derfor et indgående kendskab til målgruppen.