facebook-pixel

Til fest med eliten

img

Til fest med eliten

Fakta om bogen

Titel: Til fest med eliten

Udgivelsesdato: 02-02-2023

Genre: Biografier & erindringer

Forlag: Mofibo Original

Forfatter: Stine Buje, Klara Togo Donkild

ISBN: 9789180357265

Format: Lydbog

“Til fest med eliten” giver et unikt indblik i et lukket miljø bag en blankpoleret facade hos de rigeste unge i landet.

22-årige Klara Donkild er født og opvokset i overklassens Hellerup, og dette er hendes fortælling. En fortælling med chokerende detaljer fra en, i Klaras øjne, giftig kultur i postnummer 2900 og omegn. Hvor størrelsen af forældrenes pengepung er afgørende for pladsen i hierarkiet, og hvor festerne tager overhånd med stoffer som kokain og viagra, grænseoverskridende ritualer og en ekstrem machoadfærd.

Vi får afsløret, hvad der foregår, når eliten fester på dyre adresser nord for København, hvordan sexistiske og hæmningsløse “lege” og traditioner går i arv gennem generationer, og vi får råt for usødet serveret, hvor vigtig pladsen på den sociale rangstige er – og hvilke enorme konsekvenser det kan have at blive dømt ude af fællesskabet.

Et af ofrene for det grænseoverskridende miljø er Klara Donkild selv.
I 2021 skulle hun fejre nytårsaften til en fest på en dyr adresse, men festen endte som et mareridt for den unge kvinde.

Samtidig blev det dog også startskuddet til Klaras jagt på svar om det miljø, hun voksede op og var ung i. For Klara – og alle hun kendte – havde et liv, som udefra set var misundelsesværdigt, men som man ifølge Klara ikke bør drømme om at være en del af.