facebook-pixel

Til jord skal du blive

img

Til jord skal du blive

Fakta om bogen

Titel: Til jord skal du blive

Udgivelsesdato: 21-07-2023

Sider: 176

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Straarup & co

Forfatter: Anders Totland

Oversat af: Klavs Brøndum

Oversat fra: Norsk

ISBN: 9788775923434

Format: Paperback

Det er utroligt, hvad man oplever, når man i mere end fyrre år har været på besøg i private hjem for at planlægge dåb, bryllupper og begravelser. Lidt kaffe i hovedet og på tæppet var småtterier i det store billede. 

Jacob Juul er pensioneret præst, formand for biavlerforeningen og bygdens store sprithandler. Det er snart jul, og sneen ligger i tunge driver omkring præstegården. En morgen er der blodspor i sneen. I løbet af en enkelt dag bliver Jacob drabsmand, men også bedstefar og enkemand. Det er et frygteligt kaos. Hvordan skal han håndtere denne omvæltning? Og hvad skal han gøre ved liget i udhuset? Heldigvis har en livslang karriere i kirken forberedt ham til at møde de fleste omstændigheder med ro og optimisme.
Til jord skal du blive er en tragikomisk, morsom, skæv og gribende nordic noir. Universet er helt sit eget, og mellem latteren og det groteske møder vi en mand med et stort hjerte og en skarpladt riffel.
Anders Totland er forfatter og journalist og har skrevet prisvindende bøger for børn og unge. Ungdomsromanen Blinde vinkler er udkommet på dansk. Til jord skal du blive er Totlands anden roman for voksne.