facebook-pixel

Træn til livet

img

Træn til livet

Fakta om bogen

Titel: Træn til livet

Udgivelsesdato: 21-04-2022

Sider: 248

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Rikke Hørlykke & Marie-Louise Truelsen

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740073409
Ebog (ePub)9788740078190

Håndboldlegenden Rikke Hørlykke lever i dag af at gøre helt almindelige mennesker stærkere og sundere, så de kan leve det liv, de gerne vil, og have det godt hele livet. Her er hendes manual til, hvordan vi hver især finder den helt rigtige måde at træne på.
Da Rikke Hørlykke sagde farvel til tophåndbolden, blev hun spurgt, hvad hendes nye drømmejob var, og hendes svar var, at det ikke fandtes. Men der tog hun fejl. For hun har skabt sit eget drømmejob som træner, inspirator og coach.
”Jeg fandt ud af, at jeg har evnen til at motivere og inspirere andre, og det er en gave, man er forpligtet til at bruge,” fortæller hun.
Så selv om de fleste nok stadig tænker på håndbold, når de hører Rikkes navn, eller på hendes frygtindgydende styrke og mod, når hun optræder i tv-føljetoner som f.eks. Korpset, har hun nu gennem otte år hjulpet ganske almindelige mennesker med at blive sundere og stærkere, og nogle af dem har hun også hjulpet med at tabe sig.
Nu kommer bogen, der gør hendes sundhedsprincipper, træningsprogrammer og mentale værktøjer tilgængelige for alle uanset træningstilstand eller ambitionsniveau og viser, hvordan træningen sagtens kan fungere i en travl tilværelse.
”Træning skal være simpelt, effektivt og overskueligt. Ellers får man det ikke altid gjort – og man får jo kun udbytte af den træning, der bliver lavet,” siger hun.
Bogens programmer og øvelser kan enten trænes hjemme i stuen, i haven eller ude i naturen, og man skal hverken være bange for at kede sig eller for at dumme sig. ”Det er sjovt og udfordrende, men ikke svært,” lover Rikke, der nyder at flytte mennesker, både fysisk og mentalt.
Bogen er blevet til i tæt samarbejde mellem Rikke og Marie-Louise Truelsen, journalist på Alt for Damerne.