Hugo drømte som barn om et liv som jetpilot, men han bliver bankmand. Han har også mange tanker, der retter sig mod den store kærlighed, men kan han finde den? Han vokser op i 40’erne og 50’erne i et lille landsbysamfund i Østjylland, hvor alt er, som det har været i generationer. Er det muligt at frigøre sig og bevæge sig i en anden retning? Under et arbejdsophold i Uppsala i Sverige finder Hugo ud af, at han må ændre sit liv, og han flytter til København og bliver introduceret til en anden tilværelse. Uden kærlighed og flyvevinger er en roman om en ung mand, som jagter kærlighed og vil mere, men lykkes det?         
Uddrag af bogen Da Hugo kom ned på stranden, kunne han se, at der på hele stranden stod én bil. Han vidste, at hans kammerater lå i et hul cirka 800 meter fremme på stranden. Da han havde kørt et lille stykke på sin cykel, kom han forbi en grube, og han så, hvad han aldrig havde set eller kunnet forestille sig. Der lå to nøgne mennesker, en kvinde og en mand. Han lå ovenpå hende. Da manden fornemmede Hugo, sprang han til side og dækkede kvinden til med et håndklæde. Hugo var nu kommet forbi gruben, men han var i sit indre hektisk over, hvad det var, han havde været vidne til. Han havde en dyb fornemmelse af, at han havde oplevet noget stort. Nu havde han noget at fortælle kammeraterne.           
Om forfatteren Oluf Møller Olsen er født i 1938 og opvokset i Østjylland. Han er uddannet jurist og har arbejdet som selvstændig advokat i en årrække. Tidligere var han inspektør på en handelsskole og skrev i den forbindelse flere lærebøger. Han bor i Nordsjælland med sin kone gennem 54 år og har to børn.

Fakta om bogen
Titel: Uden kærlighed og flyvevinger
Forfatter: Oluf Møller Olsen
Sider: 240
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen
Forlag: Forlaget mellemgaard