facebook-pixel

Ulven blotter sine tænder

img

Ulven blotter sine tænder

Fakta om bogen

Titel: Ulven blotter sine tænder

Udgivelsesdato: 26-09-2023

Sider: 400

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Alpha Forlag

Forfatter: Samuel Bjørk

Oversat af: Rolf Stavnem

Oversat fra: norsk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788772391311

To elleveårige drenge bliver fundet dræbt på en mark uden for Oslo. Mellem dem ligger en død ræv. Sagen minder i foruroligende grad om en otte år gammel drabssag fra Sverige, hvor drabsmanden trods ihærdig efterforskning stadig går fri.

Holger Munch, der er nyudnævnt leder af sin egen drabsenhed i Oslo, har brug for hjælp til at opklare sagen. Han får et tip om en ung talentfuld politielev, Mia Krüger, og tilbyder hende en plads på holdet. Med sit skarpe blik er Mia i stand til at få øje på nye sammenhænge, der kan hjælpe dem i jagten på en særdeles kynisk morder, der ellers i den grad forstår at skjule sine spor.

Sammen graver Munch og Krüger i de mørke og rædselsvækkende sager, der viser sig at være langt mere indviklede, end de havde forestillet sig. Og presset bliver kun større, da de får besked om, at der er forsvundet to drenge mere.

Ulven blotter sine tænder er en forløber til Samuel Bjørks første krimi, Der hænger en engel alene i skoven, og historien om stjerneefterforskeren Mia Krügers første sag.