facebook-pixel

Valdemarsro nem aftensmad

img

Valdemarsro nem aftensmad

Fakta om bogen

Titel: Valdemarsro nem aftensmad

Undertitel: Nemme og lækre favoritter til hele familien

Udgivelsesdato: 19-09-2024

Sider: 368

Genre: Kogebog

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Ann-Christine Hellerup Brandt

ISBN: 9788740090215

Format: Indbundet

aldemarsro – Nem aftensmad er kogebogen til den travle familie, der sætter pris på god og nem mad, som til hverdag kan sættes på bordet i løbet af om ikke nul-komma-fem, så en overskuelig tid.

Når hverdagen ruller, og der er mange bolde i luften med både arbejde, fritidsaktiviteter og familieliv med store og små, er det rart at have nogle gode retter, som ikke tager for lang tid at tilberede og som altid er et hit, også på dage med en fyldt kalender.

I denne bog får man 150 nye og nemme aftensmadsopskrifter, som hele familien er vilde med. Bogen er inddelt i kapitler efter, hvor lang tid, man har til at forberede maden, til den er klar til servering – eller: til den står på bordet. Udover kapitlerne Mad på max 35 minutter og Mad på max 45 minutter, er der også et kapitel med nem mad, som bliver tilberedt i fad og nem mad, der passer sig selv.

Valdemarsro – Nem aftensmad er en grundbog med opskrifter til hverdagens aftensmad, og er et selvstændigt supplement til bestsellerkogebøgerne: Valdemarsro Aftensmad og Valdemarsro Grøn Aftensmad.