Denne bog er en personlig beretning om mit liv som clairvoyant, dog ikke som uddannet, men som såkaldt ”skabsclairvoyant”.   Jeg har udøvet mine evner i over 10 år, og jeg har arbejdet med alt fra private sager til offentlige sager, så at sige hjemme fra min sofa og ikke blandt folk eller i medierne.    Vi hører om de sager, der var i medierne, spøgelser, åndsfilosofien og det paranormale og overnaturlige i sendefladen, blandt andet Fornemmelse for mord og Fear – når angsten griber dig.Her fortæller jeg åbent og ærligt om de sager, jeg har arbejdet med, om min skytsånd, de astrale planer, og hvordan jeg forvaltede mine evner dengang, samt mine tanker og følelser fra min fortid som clairvoyant og mit liv med mine clairvoyante evner.    Velkommen til mit univers …        
Uddrag af bogen Pludselig hørte jeg en hulke. Jeg stivnede. Ud af øjenkrogen kunne jeg se en pige sidde i den ene niche. Hendes hovedet var dukket ned, så håret skjulte hendes ansigt, mens hun græd.    Jeg så hende i en hvid særk. Som hypnotiseret stod jeg og så på hende.    Så mærkede jeg pludselig noget andet. Et had, der strålede ud mod mig. Jeg vendte mig mod den anden niche og så en anden kvinde sidde der.    Hun så ondskabsfuldt på mig. Hun pegede på mig med en finger og sagde til mig på tysk: “Hvor vover du at komme her! Som en fri kvinde!”    Og hele tiden havde jeg lyst til at spørge: Undskyld, men spøger det?         
Om forfatteren Malou Alstrøm (f. 1983) har skrevet siden 2013 og skriver primært socialrealisme, fantasy, drama, noveller og fiktive kærlighedsromaner. Det er blandt andet blevet til serien Skygger i Nihil, bøgerne Antebellum − før daggry og Blodets hvisken.

Fakta om bogen
Titel: Vandreren
Undertitel: Mit liv som skabsclairvoyant
Forfatter: Malou Alstrøm
Sider: 124
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Helene Høg Jensen
Forlag: Forlaget mellemgaard