facebook-pixel

Vegansk aftensmad

img

Vegansk aftensmad

Fakta om bogen

Titel: Vegansk aftensmad

Udgivelsesdato: 29-03-2022

Sider: 232

Genre: Mad og drikke

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Michala Kramer

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740072082
Ebog (ePub)9788740078268

Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet superpopulære, fordi de er enkle og inspirerende.
Vegansk aftensmad er en kogebog med masser af skønne opskrifter på nem og lækker grøn aftensmad. Både til hvis man spiser rent vegansk eller bare gerne vil have mere grønt og kører med kødfrie dage.
Bogen har mere end 100 opskrifter på retter til hele året rundt med inspiration fra alle verdens køkkener, og de er alle lige til at gå til. De indeholder kun få ingredienser og kan tilberedes uden svære teknikker – her kan alle være med.
Prøv fx klassiske retter som Paprikagryde, Tarteletter, Stroganof og Moussaka – her blot i lækre veganske versioner. Eller lav nyere retter som Auberginesteaks, Quinoadeller med søde kartofler og Ramensuppe. Bogen er inddelt i kapitlerne: Pastaretter, Frikadeller og nuggets, Simremad, Supper, Asiatisk, Mexicansk, Mellemøsten samt Tilbehør.