facebook-pixel

Vejen til Asandur

img

Vejen til Asandur

Fakta om bogen

Titel: Vejen til Asandur

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 272

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Klaus Nørgaard Jørgensen

ISBN: 9788776083564

Format: Hæftet

Vejen til Asandur er en ny bog i fantasyserien om A San Dur, Den udødeliges hule.    Warn er en af de få jægere fra Doggerland, der overlever, da katastrofen rammer, og området oversvømmes. Han har vidst fra ganske ung, at han er anderledes end alle andre.

På sin rejse mod højlandet udvikles hans evner gradvist, og det går op for ham, at han er udset til at spille en rolle i kampen mellem det gode og det onde. Han er ”Den udødelige”, han er A San.
Uddrag af bogen 
Det var som en gnist, der fængede i tørt græs. Det udviklede sig hastigt til et bål og så en steppebrand. Med et stod alt i lys lue. Flammerne blev til lyn, lynene forenede sig til solen og syntes at opsluge alt. I midten af det hele var den gamle mand, men i en ung mands legeme. Han smilede, vinkede og forsvandt langsomt for øjnene af mig. Lyset samlede sig i en stråle og så i et punkt, og så var der fred, en uendelig lykkefyldt fornemmelse af ro og velvære, forenet af en ubegrænset styrke og altomfattende viden om alting og altings sammenhæng. Fra de tidligste tider og frem til det, der vil komme. Alt lå udfoldet for mig i mit sind.

Om forfatteren 
Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen, som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Klaus skriver ofte med en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og binder det hele sammen med kærlighed, spænding og humor.