facebook-pixel

Verden er fortsat analog

img

Verden er fortsat analog

Fakta om bogen

Titel: Verden er fortsat analog

Undertitel: Udfold dit menneskelige potentiale

Udgivelsesdato: 18-12-2023

Sider: 478

Genre: Samfund

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Kaj Struve

ISBN: 9788776085384

Format: Hæftet

Bogens primære formål er at argumentere for, at vi må få mennesker og det analoge liv med ind i den digitale verden, hvis vi i fremtiden skal have meningsfulde liv og et sammenhængende samfund. Kløften mellem det analoge og det digitale liv bliver stadig større, og de negative konsekvenser er kun alt for tydelige i vores verden.   Bogen tydeliggør, at når noget digitaliseres, forsvinder det analoge – hvis vi ikke passer på.

Bogen beskriver, hvorfor mennesker har et dybtfølt behov for aktiviteter, der præsenterer en levende, tredimensionel oplevelse, der involverer vores krop og alle sanser i samspil med andre mennesker, ting og begivenheder. Menneskers liv i den analoge verden er uerstatteligt. Brug det, eller du mister det!
Bogen vil være et vigtigt indlæg i den samfundsmæssige debat, og den vil kunne læses af både alment interesserede, forældre og af professionelle.
Uddrag af bogen 
Meningen med det analoge liv er at kunne afprøve mulighederne – udfolde sit menneskelige potentiale. Det er ofte de små ting i den analoge verden, som skaber betydning. Det gode analoge liv bygger på en evne til at virkeliggøre de muligheder, mennesket er bærer af. I den analoge verden oplever vi glæden. Når vi deler glæder og tanker med andre, bliver vi klogere på os selv og på verden.
Om forfatteren 
Kaj Struve (f. 1950) har arbejdet med rådgivning og vejledning af personale og forældre i folkeskolen i 30 år. Forfatter til 17 fagbøger, to ungdomsromaner samt artikler i fagblade og tidsskrifter.