facebook-pixel

Vindervilje

img

Vindervilje

Fakta om bogen

Titel: Vindervilje

Undertitel: Viktor Axelsen

Udgivelsesdato: 01-11-2022

Sider: 312

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Nikolaj Albrectsen & Viktor Axelsen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788727008851

Viktor Axelsen er Danmarks mest unikke sportsmand. Han er verdensmester og olympisk mester i badminton, begge dele uden at tabe et eneste sæt. Og han har vundet flere af de største turneringer i verdens næstmest spillede sport.

I ‘Vindervilje’ fortæller Viktor Axelsen om at være drevet af en særlig mentalitet. Han gør op med alt, der hedder plejer og søger konstant sportslig og personlig udvikling. I bogen fortæller han åbnet om at bruge utraditionelle metoder, begå fejl og lære af dem, have markante holdninger og tage opsigtvækkende valg både privat og professionelt.

Han fortæller blandt andet om sin kontroversielle flytning til Dubai, om at skabe sit eget setup og samarbejdet med B.S. Christiansen, om at flyve fra en turnering i et isolationskammer og selvfølgelig også om sportslige højdepunkter.
Samtidig brænder Viktor Axelsen for at motivere andre – fra sportsudøvere til erhversfolk. Med erfaringer fra sin succesfulde karriere og konkrete råd vil inspirere læseren til at jagte sit fulde potentiale.