facebook-pixel

Yang Yogabogen

img

Yang Yogabogen

Fakta om bogen

Titel: Yang Yogabogen

Undertitel: Sund og stærk med yoga

Udgivelsesdato: 16-11-2022

Sider: 300

Genre: Krop og sind

Forlag: Cathrine Yoga

Forfatter: Cathrine Koefoed

Illustrationer: Signe Frier Mogensen, design-box

ISBN: 9788797344613

Format: Hardback

Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv.

Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter. Yang yoga træner muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Øg dit energiniveau, styrk din kropsbevidsthed, og få et kærligere syn på dig selv. Nyd at få varme i kroppen og sved på panden. Alle kan være med – nye som øvede på yogamåtten.
Bliv samtidig klogere på både yogateori og yogafilosofi, som vi dykker ned i al yoganørderiet. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som er illustreret med en masse billeder. Og kickstart din yogapraksis ved at nyde bogens mere end 20 yang yogaprogrammer, der er designet og visualiseret, så du nemt selv kan praktisere dem.
Må bogen være en kærlig reminder om, at det altid er en god idé at sætte sig selv først. Du er nemlig vigtig.
CATHRINE KOEFOED
Kvinden bag cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Uddannet inden for yin, yang, hatha, vinyasa og gravidyoga samt mindfulness og meditation. Skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek og af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.