Det er Mads Peder Nordbo og Sara Blædel, der er gået sammen om et fælles krimiprojekt

Sara Blædel er en af Danmarks mest populære og prisvinderne krimiforfatter vi har herhjemme og mest kendt for sin serie om Louise Rick. Mads Peder Nordbo er særlig kendt for sine artic-noir bøger, der foregår på Grønland.

Nu har de to krimiforfattere slået pennene sammen og udkommer d. 16. juni med deres bog Opløst og eftersignede skulle der komme minimum 2 bøger fra det nye krimipar.

”Hver gang har jeg været helt klar i mit svar: Nej tak,” siger Sara Blædel. ”Men så kom Mads med et oplæg til en historie, som jeg ikke rigtig kunne slippe, så efter en lang flyvetur til Thailand, hvor jeg havde tid til at tænke og plotte videre i mit hoved, fik jeg lyst til at kaste mig ud i det.”

Mads Peder Nordbo fortæller: ”Da jeg fik ideen til grundplottet, var det så uhyggeligt, at jeg næsten selv blev bange. Men jeg frygtede lige så meget, at jeg ikke selv kunne formidle det videre. Jeg havde netop været til et arrangement sammen med Sara Blædel, og så tænkte jeg ’Hun har det, jeg mangler’. Så jeg vovede pelsen, og til alt held sagde hun ja.”

Foto: Les Kaner