Lise Nerlov står bag det nystiftede forlag Fag og kultur, der har en bred fagbogsprofil med fokus på pædagogiske udgivelser til dagtilbud og skole.

Lise Nerlov, der i sin karriere har stået bag mere end 200 udgivelser indenfor pædagogik, læring og undervisning, har stiftet fagbogsforlaget Fag og kultur. Forlaget vil have fokus på pædagogiske udgivelser og under overskriften ”Akademisk indhold, der er til at forstå!”  satser forlaget på håndbogsprægede udgivelser til pædagoger og lærere.

– Det handler om at få ny forskning og nye pædagogiske metoder til at spille en rolle i praksis – og det kræver klar og enkel formidling, ikke for at forsimple, men for at give inspiration til, hvordan man kommer i gang – helt lavpraktisk – hvordan man tager det første skridt og så det næste, skriver forlaget i en pressemeddelelse.

Lise Nerlov kommer med tung erfaring fra forlagsbranchen. Hun har i mange år været redaktionschef for fremmedsprogene på forlaget Alinea og derpå redaktør på forlaget Dafolo. På Alinea stod hun bag adskillige salgssucceser til cooperative learning og til fremmedsprogstilegnelse i engelsk, tysk og fransk. Tiden på Dafolo er især kendetegnet af udgivelser til lærere om trivsel, inklusion og fraværsproblematikker, samt en række udgivelser til grundskolens matematik- og danskundervisning.

Forlaget har allerede sin første bog ude i form af Heidi Honig Springs bog Fortællinger fra stue 62.