Om Bogmarkedet


BogMarkedet er bogbranchens mødested på nettet. Vi skriver om alt, hvad der rører sig i branchen og inkluderer alle led i bogbranchens værdikæde. For BogMarkedet er det bøgerne, der er det interessante og alle de driftige mennesker, der er involveret i at skabe de værker, som alle læserne nyder. Uanset om du er trykker, redaktør, forfatter, læser, oversætter, blogger eller noget helt andet, så er BogMarkedet et sted for dig, hvis du altså interesserer dig for bøger.

BogMarkedet består af egne artikler, nyheder fra andre medier, blogindlæg, anmeldelser, interviews, pressetekster, nyheder om nye bøger og meget mere. Vi er altid på udkig efter nye historier, nye vinkler og interviews med aktuelle personer fra branchen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mener, du har noget aktuelt på hjerte. Holdninger og udsagn fremsat af eksterne skribenter eller interviewede personer er dog ikke nødvendigvis repræsentative for BogMarkedets syn på sagen. Mange er vores artikler kan frit læses af alle, men vi producerer også indhold, som kun er til vores abonnenter. Som abonnent kan du modtage vores nyhedsbrev, ligesom du kan benytte dig af vores eventkalender, jobopslag og meget mere. Vi udvikler løbende nye features i dialog med branchen. Læs mere om abonnement her.

BogMarkedet blev grundlagt i 1854, og startede oprindelig som en fysisk avis. I 2013 gik BogMarkedet konkurs og valgte efter en rekonstruktion at udgive magasinet som et nyhedsbrev og benytte hjemmesiden mere aktivt. I 2016 gik BogMarkedet konkurs nok engang, hvorefter BogMarkedet blev overtaget af det nuværende team. Vores fokus er på en dynamisk hjemmeside som grundlaget for forretningen. Indtil videre er det lykkes ganske fornuftigt med en trafikstigning på mere end 50% siden overtagelsen af sitet i april 2016.


Det nye BogMarkedet ApS

Viborgvej 159A, 8210 Aarhus V.

Tlf. nr.: 51 95 04 14

info@bogmarkedet.dk

CVR: 37614270

 


Pressemateriale

 

Logo

Hent BogMarkedets logo zip for Web eller til Print.

 

-----------------------

 

De Gyldne bøger grafikker til boganmeldelser

Hent De Gyldne bøger grafikker zip for Web eller til Print.