I anledning af udgivelsen af bogen moderGALskab inviteres du til gratis oplæsning, foredrag og kunstfremvisning med illustrator og forfatter Katrine Quorning samt illustrator PernilleE. Arrangementet foregår i Lille Sal på Dokk1 i Århus d. 5. december fra 17-18:30. Vi sætter moderskabet på spidsen, og det bliver både sjovt, ærligt og tankevækkende.

“Omsorgssvigt!” står der malet med modermælk i deres søvnhungrende ansigter. “Altså det er bare én overnatning,” forklarer jeg helt uden at blive forstået. “Hans far er der jo. Han er virkelig god til ham.” Jeg nikker overdrevent, hvilket åbenbart ikke er så overbevisende, som jeg havde forestillet mig...

Sådan indledes Katrine Quornings nyeste roman, der udkommer 1. december 2019. Bogen sætter på humoristisk, ærlig og tårummende vis moderskabet på spidsen og italesætter alt det, vi ellers ikke taler om.

Som læser kommer man hele følelsesregistret igennem undervejs og efter megen latter sidder tilbage med tårer i øjenkrogen og en lyst til at leve livet lidt anderledes i morgen.

Det er netop i anledning af bogudgivelsen, at alle interesserede inviteres til gratis oplæsning og foredrag i den lille sal på Dokk1 i Århus torsdag d. 5. december fra 17-18:30.

Forfatter og illustrator, Katrine Quorning (https://www.instagram.com/modergalskab) læser højt fra sin bog og fortæller om de tanker, der ligger bag den. Hun bakkes på dagen op af illustrator PernilleE (https://www.instagram.com/pernille_e), der i billeder og ord vil dele sit syn på moderskabet.

Begge kunstnere vil på individuel vis sætte sit præg på et event, der søger at bryde med følelsesmæssige tabuer og gøre op med det glansbillede af moderskabet, vi ofte møder på de sociale medier.

Katrine og Pernille åbner op omkring presset og følelsen af ikke at slå til, man som menneske og mor kan møde, når man kaster sig hovedkulds ud i livet og skal få både parforhold og karriere til at fungere i forening med moderskabet.

Så find lattermusklen frem og tag din mor, en god ven eller din partner under armen og kom forbi til en forfriskende, ærligt og frem for alt humoristisk aften, hvor vi sætter fokus på bagsiden af medaljen.