Efter sommerferien lancerer P4 både nye værter og programideer i weekendfladen.

Flere værtsprofiler og et nyt sundhedsprogram finder vej til P4 og DR LYD.  Én af dem er Anders Breinholt, der slipper tv for en stund og er retur på P4 med grin og god stemning søndag formiddag.

– Jeg glæder mig virkelig til at underholde hele Danmark søndag formiddag – et tidspunkt, som måske er det eneste på ugen, hvor der er helt ro på, og der er tid til at være sammen. Og det er kodeordet – at være sammen! Jeg har brug for lytterne, for vi skal lave det her program sammen, siger Anders Breinholt.

Signe Vadgaard kommer tilbage til DR hver fredag mellem 14.00 og 16.00 med ‘Happy Hour’ hvor hun og lytterne fejrer, at weekenden står for døren.

Også i sensommeren får David Mandel en ny værtsmakker på lørdagsprogrammet ‘Det Store Talkshow’. Den erfarne radiovært Nanna Nørregaard, skal flankere David Mandel hver lørdag, når de stiller store spørgsmål til store personligheder. Den nuværende medvært, Cecilie Hother, flytter til Frankrig med familien.

Lørdag middag introducerer P4 desuden et nyt program, ‘Recepten’, hvor vært Peter Ebberfeld tager fat i de sundhedstendenser, som fylder i hverdagen. Peter Ebberfeld inviterer eksperter inden for hver deres felt i studiet.


Bogmarkedet Audio’ er sponsoreret af Radioplayer/mereRadio og Audiodays.

svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSI1NDEiIGhlaWdodD0iMzA1IiB2aWV3Qm94PSIwIDAgNTQxIDMwNSI+PHJlY3Qgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgc3R5bGU9ImZpbGw6I2NmZDRkYjtmaWxsLW9wYWNpdHk6IDAuMTsiLz48L3N2Zz4=