Katie er gift med Adam. De har en søn, Nicky, som skal på sommerlejr. Adam er dyrelæge, arbejder i zoologisk have som patolog. Katie skriver et TV show, som er bygget over en kriminalroman hun skrev. Katie er glad for sit liv, har det godt også med sin søster og deres forældre. Men Katies problem […]
The post Past Perfect af Susan Isaacs first appeared on Bogrummet.

Katie er gift med Adam. De har en søn, Nicky, som skal på sommerlejr. Adam er dyrelæge, arbejder i zoologisk have som patolog. Katie skriver et TV show, som er bygget over en kriminalroman hun skrev. Katie er glad for sit liv, har det godt også med sin søster og deres forældre.

Men Katies problem er at hun ikke ved, hvorfor hun blev fyret fra CIA for 15 år siden, og det var skyld i at hun ikke kunne få andet arbejde; derfor skrev hun sin bog. Da hun skulle køre Nicky til sommerlejren ringede Lisa Golding, hun har en meget vigtig nyhed, hun søger en journalist. I over 15 år har Katie ikke haft kontakt med Lisa, så det er underligt at hun ringer; man måtte ikke have kontakt med medarbejderne, efter at man forlod ‘firmaet’. Da Katie har travlt og skal af sted, lover hun Lisa at de kan snakke i morgen. Lisa lovede at ringe og også fortælle hvorfor Katie  blev fyret i sin tid. Men Lise ringede ikke. Da det er meget vigtigt for Katie at høre hvorfor hun blev fyret, begynder hun at søge efter Lisa, som er forsvundet.

Katie begynder at spekulere hvorfor, hvordan og hvorledes; bogen er faktisk alle hendes spekulationer; for mig er det i denne bog som H.C.  Andersen sagde:  ‘en fjer blev til fem  høns’. Første del har sjove kommentarer, men så bliver det alt for overdrevent.

“Han var bange for hvad du vidste, selvom du ikke vidste, at du vidste det.”

Katie arbejdede sammen med Lisa om en sag: 3 øst-tyske stasi agenter som blev flyttet til USA efter muren  i Berlin faldt. Da Katie begynder at lede efter disse agenter, finder hun at to er døde, en blev stukket ihjel, den anden fik en meget sjælden dødelig svampe infektion. Er de blevet dræbt?

Alt bliver opklaret.

Lån bogen på Bibliotek.dk

The post Past Perfect af Susan Isaacs first appeared on Bogrummet.