Litteratur ved Præstø Fjord flytter til juni

Vi, der går og stabler Litteratur ved Præstø Fjord – en festival med litteratur, lyrik og musik på benene, er i lighed med resten af planeten i konstant dialog med en voldsomt anstrengende virus, hvis navn jeg ikke gider nævne, samt ikke mindst de restriktioner, der følger af dens hærgen. Efter mangen moden overvejelse er vi således kommet frem til, at det er for usikkert at fastholde vores oprindelige afviklingstidspunkt i april.

Men vi vil ikke snyde os selv og andre litteraturelskende folk for Litteratur ved Præstø Fjord #1. Derfor har vi flyttet hele herligheden TIL WEEKENDEN D. 25. – 27. JUNI 2021! 

Heldigvis har langt de fleste af vore forfattere og oplægsholdere sagt ja til at flytte med til det nye tidspunkt, hvilket vi naturligvis er kisteglade over. Vi får massevis af skønne, celebre og spændende kunstnere at se i Præstø til sommer: Tonny Vorm, Anne Lise Marstrand Jørgensen, Stine Askov, Erik Grip m.fl. Vi har desuden været heldige med et par tilføjelser til listen, som vi lige nu må holde lidt tæt til kroppen, men som I vil blive meget begejstrede for, når vi ses i Præstø til sommer.

I kan holde jer orienteret om udviklingen ved at følge os på Facebook: Litteratur ved Præstø Fjord | Facebook Ligesom vores hjemmeside, www.litteraturvedpraestoefjord.dk er live. Billetter købes via spillestedet STARS´ hjemmeside, www.stars.dk