People’s sætter Mofibo-direktør i spidsen for forlaget, mens man leder efter en ny administrerende direktør.

Mofibos danske direktør, Rasmus Lindstrøm, overtager direktørstolen på forlaget People’s, mens man leder efter en permanent erstatning for Tine Smedegaard Andersen, der tidligere på året startede som vicedirektør på Nationalmuseet, skriver MediaWatch.

– Det er korrekt, at jeg midlertidigt har overtaget direktørrollen i People’s efter Tine Smedegaard Andersen, der har gjort et fantastisk stykke arbejde på posten. Jeg træder ind som interim CEO i min egenskab som bestyrelsesmedlem i People’s, og fordi at jeg har base i Danmark, skriver Rasmus Højlund Lindstrøm til MediaWatch og afslører, at man er i gang med en rekrutteringsproces.

– Indtil en kandidat er fundet, vil jeg i min interim-periode trække på min viden fra bestyrelsesarbejdet i People’s samt den daglige drift i Storytel-organisationen. Men den daglige ledelse er samtidig i gode hænder hos People’s erfarne ledergruppe, melder Rasmus Lindstrøm.

Både Mofibo og People’s er ejet af den svenske Storytel.